17 Eylül 2012 Pazartesi

"Arm Candy" Trendi

Özellikle ilkbahardan beri dünyayı kavuran "arm candy" trendi ile ilgili bir posta yapmamım zamanı geldi de geçiyor bile. Ama bu sezon da devam ettiği için yine de geç kalmış sayılmam. ;)


Bileklik Modası


Arm candy'yi bileklik çılgınlığı olarak Türkçeleştirebiliriz. Takıp takıştırma eyleminin çok da sofistike olmayan, eğlenceli ve özgür hali.

Arm candy'de yine diğer sezon trendleri; altın, rose metaller ve neon renkler ile kullanılıyor.


Arm Candy


Moda Cambazı


Ben de İzmir fıstığı On'cuğumun evinde çekmecesinden çıkan binlerce takı, incik, boncuk, şuncukun arasından kendime janjanlı bilekliklerini seçerek bir, hatta iki arm candy yaptım. 

İşte burada...


Bileklik Modası


Bileklik Trendi



Kolunuza dizeceğiniz bileklikleri seçerken tutucu olmamakta fayda var. Çünkü tek tek ya da ikili olarak düşündüğünüzde hiç uyumlu durmayan bileklikler, on tanesini güzel renk ve boyut geçişleri ile bileğinize dizdiğinizde kargaşalı bir uyuma sahip olabiliyor.

Arm candy kollarıma uyumlu oje seçimi yapmak hiç kolay olmadı, neden mi? Çünkü...


Oje Trendi


En az benim kadar oje sapığı olan kız kankalarımı görünce rahat bir nefes alıyorum. Evet, evde bir kuaför salonundan çok oje bulunduran tek manyak ben değilim diye.

Oje renklerini ilkokuldan beri birbirine karıştırırım. Hala bu huyumun değişmemesi garip tabii. Burada da iki farklı oje var. Baz olarak 2 kış önce patlayan Chanel'in kahverengiye çalan gri ojesinin Flormar çakması ve üzerine de altın rengi Maybelline.





Gün ışığındaki görüntüsü daha iyi...

Farklı Renk Oje


Şeker kol trendi hareket kabiliyetimizi biraz sınırlasa da, çok sade dümdüz bir elbiseye bile ruh katıyor. Unutmadan, kolları o kadar doldurduktan sonra ben yüzük takmayı önermiyorum. Çok ince bir işaret parmağı yüzüğünü kaldırabilir. Ama fazlası rüküş derim.


Çılgın, şeker kollu günler dileğiyle. :)

2 yorum:

  1. Sevgili cambaz :) Bu candy arm trendini ben de çok seviyorum ve seninkiler de Çok çılgın olmuş gerçekten bayıldımmmmm...Daha fazla bol bol Renkli fotolarını bekliyorummm :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim ArcadiaMia, daha fazlası gelecek. ;) Çok değişik bir nickname'in varmış bu arada. Sevgiler.

    YanıtlaSil