20 Şubat 2013 Çarşamba

Sade Kıyafet + Doğru Manikür = Havalı Kıyafet

Sade bir kıyafete fark katacak bir detay mı istiyorsunuz? İşte çözümlerden biri: Caviar ve metalik manikür. Bu manikürlerden biri ve güzel bir makyaj, düz siyah bir elbise ve klasik bir stillettoyu adam eder.

Caviar Manikür

Ben oje renginde sınır tanımazken, iş tırnak üzeri şekil yapmaya gelince oldukça muhafazakarım. Tırnak üzeri şekillerin çoğu bana karmaşık, kalabalık, itici hatta basit geliyor. Bu kadar nefrete rağmen :) 2012'de hayli popüler olan ve 2013'te de devam edecek olan "Caviar Manicure" trendinden bahsetmemek olmaz.


Caviar Manikür


Moda Cambazı


Bence bu tip iddialı manikürlerde olay, tüm tırnaklar yerine tek bir tırnağa uygulamak. Arada sürpriz yapmak. Ama caviar manikürde tek renkler komple uygulandığında da şık durabiliyor.

Caviar manikürün nasıl uygulanacağı ile ilgili internette pek çok DIY ve video var.

Caviar Manikür



Metalik Manikür


İster gold ister gümüş. 
Ayrıca aksesuarlarda altın ve gümüş renklerini bir arada kullanıldığını unutmayınız. Altınsa hep altın, gümüşse hep gümüş tabusu çoktan yıkıldı.


Metalik manikür


Oje


Metalik manikür





6 yorum:

  1. Hepsi birbirinden hoş ve tarz. Ben özellikle metalin olanı çok beğeniyorum. Bu arada blogunu çok beğendim. Takipdeyim. Sende takip edersen çok sevinirim. Sevgiler...

    www.modayizbiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. O altınımsı renge bayıldım. Normal de pek ilgili değilim ama renk beni çekti.
    Çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. Berna selam, güzel geribildirimin için teşekkür ederim. Takip ediyorum seni. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Selam Merve, metalik altın benim de favorim. Dikkatli yani çok fazla aksesuara boğmadan kullanıldığında harika duruyor.

    YanıtlaSil
  5. Ayça'cım ben de geçen yaz altın renkli oje alıp denemiştim ve çok hoşuma gitmişti :)) farkında olmadan trende yaklaşmışım demek :) ben de siyah havyar ve gümüş renge bayıldım bu arada.

    YanıtlaSil
  6. Bir nevi trendsetter olduğunu söyleyebiliriz o halde :) Ben de beyaz havyarı bu yaz kullanmaya kararlıyım.

    YanıtlaSil